Skip to main content

Casa Pancrasia (bouwjaar 1996) is gelegen op 10000 m2 zonnige terrashelling, deels bos, deel gecultiveerd met druiven, fruitbomen, laurier, mimosa, tamme kastanjes, hazelaars, pijnbomen etc. Een eigen ongerepte waterbron verzorgt de watervoorziening in huis en van het zwembad. Het zwembad wordt verwarmd met zonne-energie en ook het warmwater wordt verwarmd door zonnecollectoren.

Het landhuis is bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond vindt u de wasruimte (tevens opbergruimte voor (tuin)gereedschap) en de speelruimte met o.a. een tafeltennistafel en een dartbord. Op de eerste verdieping is een grote woonruimte met een luxe keuken. In deze ruimte vindt u ook de openhaard, een uitgebreide boekenkast en een televisie met meerdere filmkanalen. Op de bovenste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig (1x twee personen en 1x drie personen). Een opklapbaar kinderledikantje behoort tot de inventaris. Zowel de eerste als de tweede verdieping is voorzien van een ruime badkamer met toilet.

Naast het landhuis treft u een privé zwembad (met filterinstallatie) aan. Zowel het zwembad als het landhuis zijn omgeven met prachtige terrassen (gedeeltelijk overdekt). De terrassen zijn voorzien van (lig)stoelen. Vanaf het terras heeft u een grandioos uitzicht over een prachtig groen dal en het dorp Casfreires.

Casa Pancrasia heeft een ADSL verbinding. U kunt in het gehele huis wireless internetten.